Υγειονομική κάλυψη Συνόδου Κορυφής Δημάρχων

Υγειονομική κάλυψη Συνόδου Κορυφής Δημάρχων Υγειονομική κάλυψη Συνόδου Κορυφής Δημάρχων Υγειονομική κάλυψη Συνόδου Κορυφής Δημάρχων Υγειονομική κάλυψη Συνόδου Κορυφής Δημάρχων Υγειονομική κάλυψη Συνόδου Κορυφής Δημάρχων

Υγειονομική κάλυψη Τετάρτη 30/11/2022 και Πέμπτη 1/12/2022 του 2022 Mayors Summit Against Antisemitism (MSAA), με οικοδεσπότη τον δήμαρχο Αθηναίων και πρόεδρο του 2022 MSAA, Κώστα Μπακογιάννη.
Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. κάλυψε υγειονομικά με εθελοντές και την Κινητή Ιατρική Μονάδα των Lions που έχει παραχωρηθεί στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., την μεγαλύτερη συνάντηση δημάρχων, στο πλαίσιο των παγκόσμιων δράσεων κατά του αντισημιτισμού, καθώς σε αυτό συμμετείχαν περισσότεροι από 25 δήμαρχοι και δεκάδες αξιωματούχοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, από όλο τον κόσμο, προκειμένου να μοιραστούν τις προκλήσεις και τις προτάσεις τους για την καταπολέμηση του μίσους, του φανατισμού και του αντισημιτισμού στις πόλεις τους, διαφυλάσσοντας ένα κοινό δημοκρατικό μέλλον.
Η Σύνοδος Κορυφής αποτελεί συν-διοργάνωση του Δήμου Αθηναίων, του Οργανισμού Combat Antisemitism Movement (CAM) και του Centre for Jewish Impact, σε συνεργασία με τις Εβραϊκές Ομοσπονδίες της Βόρειας Αμερικής.
H έναρξη των εργασιών της Συνόδου έγινε την Τετάρτη 30/11/22, στις 19.00, σε επίσημο δείπνο στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, όπου μίλησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος.
Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, καθώς και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ ‘Ανταμς, ο οποίος μάλιστα βραβεύτηκε από το CAM για την αφοσίωσή του στον αγώνα κατά του αντισημιτισμού και της μισαλλοδοξίας.
Στο πλαίσιο του δείπνου, ο κ. Μπακογιάννης απένειμε μια τιμητική πλακέτα -εκ μέρους των διοργανωτών του συνεδρίου- στον Enes Kanter Freedom, ακτιβιστή και διεθνή μπασκετμπολίστα για την ενεργό του δράση στην υπεράσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την Ελευθερία.
Την Πέμπτη 1/12/2022 οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν στις 8:30 το πρωί στο ξενοδοχείο Grand Hyatt με τις επίσημες τοποθετήσεις της ΠτΔ, του δημάρχου Αθηναίων, του δημάρχου Νέας Υόρκης και των λοιπών συμμετεχόντων.
Η Σύνοδος Κορυφής ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο King George όπου με την υπογραφή της κοινής δήλωσης δημάρχων για την ανάληψη δράσης για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού, στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου που παρέθεσε ο οικοδεσπότης, δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');