Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα για την Sugar και εκτός από την τροφή της έφερε και ένα υπέροχο κρεβάτι. Ευχαριστούμε πολύ την χορηγό μας Pet City.

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα για την Sugar και εκτός από την τροφή της έφερε και ένα υπέροχο κρεβάτι. Ευχαριστούμε πολύ την χορηγό μας Pet City. Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα για την Sugar και εκτός από την τροφή της έφερε και ένα υπέροχο κρεβάτι. Ευχαριστούμε πολύ την χορηγό μας Pet City. Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα για την Sugar και εκτός από την τροφή της έφερε και ένα υπέροχο κρεβάτι. Ευχαριστούμε πολύ την χορηγό μας Pet City.

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα για την Sugar και εκτός από την τροφή της έφερε και ένα υπέροχο κρεβάτι. 

Ένα "ευχαριστώ" δεν είναι αρκετό για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην Pet City για την προσφορά της στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και στα τετράποδα μέλη της.

Η εταιρεία Pet City με ευαισθησία και ενδιαφέρον για τους πιστούς μας φίλους αλλά και με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη, αναγνωρίζει την κοινωνική προσφορά της ομάδας μας και βάζει ένα λιθαράκι στο κτίσιμο αυτής. Για την διασωστική σκυλίτσα μας Sugar προσφέρουν τροφή και φαρμακευτική και κτηνιατρική φροντίδα στην επίσημη κτηνιατρική Κλινική της στη Γλυφάδα συμβάλλοντας στην καλή υγεία του τετράποδου μέλους ώστε να συνεχίσει την εκπαίδευσή της ανενόχλητα!

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');