Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

Οι κόποι των εθελοντών μας δεν πληρώνονται. Αυτή είναι εξάλλου και η ουσία του εθελοντισμού.

Ωστόσο για την αποτελεσματική ανταπόκριση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, πέραν του ανθρώπινου δυναμικού, καθοριστικό ρόλο παίζει η ύπαρξη του απαραίτητου εξοπλισμού. Στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. έχει αποκτήσει κάποια εργαλεία, καθώς και κατάλληλο διασωστικό εξοπλισμό και αναλώσιμα πρώτων βοηθειών, χάρη στις δωρεές/χορηγίες των μελών της, αλλά και πληθώρας ευεργετών που αναγνωρίζουν το κοινωνικό της έργο. Αξίζει να αναφερθεί ότι, Σε αρκετές των περιπτώσεων, οι εθελοντές μεταβαίνουν στο χώρο των περιστατικών με δικά τους έξοδα, καθώς και με το δικό τους ατομικό εξοπλισμό, αψηφώντας ιδιωτικά συμφέροντα και προσφέροντας τις υπηρεσίες τους με ζήλο. Αρωγοί στην προσπάθεια τους αυτή βρίσκονται τα τελευταία χρόνια εταιρείες και ιδιώτες που αναγνωρίζουν την ανιδιοτελή προσπάθεια όλων των εθελοντών για κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους πολύτιμους αρωγούς, στην προσπάθειά μας.

Να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά:

- Το Ίδρυμα Γεωργίου & Βικτώριας Καρέλια, την Εθνική Ασφαλιστική και την εταιρεία Vodafone που φροντίζουν τα επιχειρησιακά μας οχήματα να παραμένουν μάχιμα.

- Τη Νέα Οδό Α.Ε. για τη δωρεάν διέλευση των επιχειρησιακών μας οχημάτων από τα διόδια αρμοδιότητάς της.

- Τις εταιρείες Bosch και Karaiskos Tools, πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

- Τον Ηλία Θεοδωρίδη και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο ISUZU,  Η. Θεοδωρίδης και Α. Μανώλης Ο.Ε που είναι δίπλα στην ομάδα πρακτικά και ηθικά σε όλες τις στιγμές, εύκολες και δύσκολες και στηρίζει έμπρακτα το έργο μας.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');