Η Electrical Roumeliotis για άλλη μία φορά στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η Electrical Roumeliotis για άλλη μία φορά στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Electrical Roumeliotis για άλλη μία φορά στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Electrical Roumeliotis για άλλη μία φορά στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Electrical Roumeliotis για άλλη μία φορά στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Electrical Roumeliotis για άλλη μία φορά στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η Electrical Roumeliotis ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά στο κάλεσμά μας και προσέφερε για την ΕΠΟΜΕΑ ηλεκτρολογικό υλικό πολύτιμο για τις δράσεις μας.

Έτσι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Electrical Roumeliotis για την προσφορά της σε δύο μπαλαντέζες 50m, εργαλεία που θα διευκολύνουν ιδιαίτερα το έργο των εθελοντών καθώς θα μπορούν να κάνουν χρήση των μηχανημάτων σε μεγάλη απόσταση και να αντιμετωπίσουν την όποια ανάγκη προκύψει.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί πρωταρχικός στόχος του στρατηγικού σχεδίου της Electrical Roumeliotis καθώς και η θέσπιση κατευθυντήριων γραμμών, οι οποίες εγγυώνται την ύπαρξη κριτηρίων λειτουργίας που στο επίκεντρό τους έχουν το σεβασμό στον άνθρωπο και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία ενσωματώνει στις πρακτικές της, πρωτοβουλίες με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των εργαζομένων και των προμηθευτών της, καθώς, και δράσεις που ενισχύουν την κοινωνική μέριμνα και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ιστοσελίδα: https://electricalroumeliotis.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');