Χορηγία 30 καταδυτικών στολών από την INTERMARE DIVERS

Χορηγία 30 καταδυτικών στολών από την INTERMARE DIVERS Χορηγία 30 καταδυτικών στολών από την INTERMARE DIVERS Χορηγία 30 καταδυτικών στολών από την INTERMARE DIVERS Χορηγία 30 καταδυτικών στολών από την INTERMARE DIVERS

Η Εταιρεία Intermare Divers , συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πολύτιμους αρωγούς της ομάδας μας.
Είναι δίπλα στην ομάδα πρακτικά και ηθικά σε όλες τις στιγμές, εύκολες και δύσκολες και στηρίζει έμπρακτα το έργο μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Βαρδάκα και την INTERMARE DIVERS που για άλλη μία φορά είναι στο πλευρό μας με τη διάθεση τριάντα (30) καταδυτικών στολών.
Η παράδοση έγινε από τον εκπαιδευτή Κώστα Τσάκωνα.
Η INTERMARE DIVERS δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια στον χώρο των καταδυτικών εργασιών. Η ανάγκη των ιδιοκτητών των σκαφών να φτιάξουν πλήρωμα με δύτες που να μπορούν να κάνουν μικρές εργασίες στη θάλασσα έκανε την intermare divers να επεκταθεί και στην εκπαίδευση δυτών.
Eτσι λοιπόν η εμπειρία μεταφέρθηκε στον εκπαιδευτικό τομέα και έφερε αυτή την στιγμή την καταδυτική σχολή της intermare divers να έχει την μοναδικη αναγνώριση στην Ελλάδα "diamond center " από τον παγκόσμιο οργανισμό SSI!
Αυτή η νέα λοιπόν επιχείριση λειτουργεί περίπου 10 χρόνια και ο τίτλος diamond center δηλώνει πως ένας άνθρωπος μπορεί να πάει για να δοκιμασει μια κατάδυση γνωριμίας έως και να γίνει ένας εκπαιδευτής καταδύσεων!
Παρέχει ολόκληρη την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση και τον πιο άρτιο εξοπλισμό για κάθε είδος αυτόνομης κατάδυσης.
Οι σωστές τεχνικές εκπαίδευσης, ο σωστά συντηρημένος εξοπλισμός, το φιλικό περιβάλλον και οι έμπειροι εκπαιδευτές λοιπόν είναι οι λόγοι που τους εμπιστεύονται όλο και πιο πολλοί μαθητές, οι οποίοι σιγά σιγά αυξάνονται γιατί με την σωστή εκπαίδευση από το κέντρο τους όλο και περισσότερο βλέπουν πως αυτό το άγνωστο και αφιλόξενο περιβάλλον του βυθού κρύβει μαγικές εικόνες που μπορούν να απολαύσουν με άνεση και ασφάλεια.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');