Ευγενική χορηγία από την εταιρεία ΛΟΞΑΣ Α.Ε.

Ευγενική χορηγία από την εταιρεία ΛΟΞΑΣ Α.Ε. Ευγενική χορηγία από την εταιρεία ΛΟΞΑΣ Α.Ε. Ευγενική χορηγία από την εταιρεία ΛΟΞΑΣ Α.Ε. Ευγενική χορηγία από την εταιρεία ΛΟΞΑΣ Α.Ε.

Με ευαισθησία σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο, η εταιρεία ΛΟΞΑΣ Α.Ε.  προέβη στη δωρεά  τριών γωνιακών τροχών , εργαλείων πολύτιμων για τη δράση μας

Για την εταιρεία ΛΟΞΑΣ Α.Ε.  η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας, των αξιών, της στρατηγικής, αλλά και της καθημερινής της  λειτουργίας. Όραμά της είναι να αποτελεί υπεύθυνο και ενεργό μέλος του κοινωνικού συνόλου στο οποίο δραστηριοποιείται.  Ανταποδίδει  σταθερά την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει την εταιρεία  η κοινωνία, συμβάλλοντας με τις δράσεις της στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο. Λειτουργεί  ως δύναμη για το κοινό καλό, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους εργαζομένους  της, για τους πελάτες και τους συνεργάτες της,  για τον τόπο και τους συνανθρώπους  μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας στην εταιρεία ΛΟΞΑΣ Α.Ε.  για την ένθερμη υποστήριξη του έργου της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ιστοσελίδα:  https://loxas.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');