Έναρξη νέου παραρτήματος στην Κοινότητα Βιλίων

Έναρξη νέου παραρτήματος στην Κοινότητα Βιλίων

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να αναγγείλουμε την έναρξη νέου παραρτήματος στα Βίλια.
Μετά από συναντήσεις και επικοινωνία εθελοντών με τον Πρόεδρο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Ελλάδας Γιώργο Ρουμελιώτη, παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων για τον εθελοντισμό και κοινό αίσθημα ευθύνης για βοήθεια σε πρόληψη αλλά και σε καταστάσεις εκτακτων αναγκών, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου από εθελοντές των Βιλίων.
Έτσι έπειτα από συνεννόηση του Προέδρου Ρουμελιώτη Γεωργίου και το συμβούλιο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος αποφασίστηκε να δοθεί η συγκατάθεση για το νέο τμήμα που στην έναρξη του θα ξεκινήσει ως παράρτημα της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω ωσότου ετοιμαστεί το καταστατικό του ως αυτόνομη ομάδα κάτω απο την ομπρέλα της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος.
Κατόπιν τούτου και με μεγάλη χαρά, ανακοινώνεται το τμήμα "ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΙΛΙΩΝ" με προσωρινό συμβούλιο τους εξής: Πρόεδρο : Θεόδωρο Καραγιάννη, Αντιπρόεδρο : Νικόλαο Λιόση, Γραμματέα : Ιωάννη Κούζα, Ταμία: Σπυρίδωνα - Ιωάννη Καπούα, Μελος / Αναπ. Γραμματ: Ιωάννη Αγγέλου.
Η οικογένεια των Επιλέκτων μεγαλώνει και χαιρετίζει την πρωτοβουλία των πολιτών να συστρατευτούν κοντά μας. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και πάντα με ασφαλείς επιχειρήσεις όταν απαιτείται, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου .

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');