Η Εταιρεία Intermare Divers , συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πολύτιμους αρωγούς της ομάδας μας

Η Εταιρεία Intermare Divers , συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πολύτιμους αρωγούς της ομάδας μας Η Εταιρεία Intermare Divers , συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πολύτιμους αρωγούς της ομάδας μας Η Εταιρεία Intermare Divers , συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πολύτιμους αρωγούς της ομάδας μας Η Εταιρεία Intermare Divers , συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πολύτιμους αρωγούς της ομάδας μας

Η Εταιρεία Intermare Divers , συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πολύτιμους αρωγούς της ομάδας μας.

Είναι δίπλα στην ομάδα πρακτικά και ηθικά σε όλες τις στιγμές, εύκολες και δύσκολες και στηρίζει έμπρακτα το έργο μας.

Για άλλη μια φορά στήριξε την ομάδα μας στην δράση “Clean Ocean - Συνεισφέρουμε σ’ ένα πιο βιώσιμο μέλλον” με πλήρη σετ εξοπλισμού κατάδυσης, ασκούς ανέλκυσης, σημαδούρες και άλλα, αλλά πάνω από όλα με την συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση στους διασώστες μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εκπαιδευτή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και προσωπικό φίλο του Προέδρου μας, Γιώργο Βαρδάκα για την αγάπη και την στήριξή του.

Η εταιρεία είναι εφοδιασμένη με πιστοποιημένο εξοπλισμό, ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ – ΣΧΟΛΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ και μια ομάδα επαγγελματιών για κάθε είδους καταδυτικών εργασιών και εκπαίδευσης.

Ο επαγγελματίας επόπτης και εκπαιδευτής δυτών Γιώργος Βαρδάκας, έχοντας πολυετή πείρα στην εκπαίδευση δυτών, ναυαγοσωστών και στις υποβρύχιες εργασίες από το 1995, επιβλέπει προσωπικά όλες τις καταδυτικές υπηρεσίες που εκτελούνται από την εταιρεία Intermare Divers.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.intermaredivers.gr/ , απολαύστε & ανακαλύψτε την θάλασσα, νόμιμα αλλά κυρίως με ασφάλεια και βρείτε καταδυτικό εξοπλισμό, για μια ασφαλή κατάδυση

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ