Τα Petcity για άλλη μια φορά στο πλευρό του εθελοντισμού και της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Τα Petcity για άλλη μια φορά στο πλευρό του εθελοντισμού και της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Τα Petcity για άλλη μια φορά στο πλευρό του εθελοντισμού και της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Τα Petcity για άλλη μια φορά στο πλευρό του εθελοντισμού και της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Τα Petcity για άλλη μια φορά στο πλευρό του εθελοντισμού και της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Τα Petcity για άλλη μια φορά στο πλευρό του εθελοντισμού και της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ένα «ευχαριστώ» δεν είναι αρκετό για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για άλλη μια φορά στο Pet City για την προσφορά της στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και στα τετράποδα μέλη της.

Η εταιρεία Pet City με ευαισθησία και ενδιαφέρον για τους πιστούς μας φίλους αλλά και με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη, αναγνωρίζει την κοινωνική προσφορά της ομάδας μας και βάζει ένα λιθαράκι στο κτίσιμο αυτής. Εκτός από τη διασωστική σκυλίτσα μας Sugar, τώρα ανέλαβαν εξολοκλήρου και τη φροντίδα του νέου τετράποδου μέλους της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., μια θηλυκό μαλινούα δυόμιση μηνών, την όμορφη «Ζεν» που έχει ήδη ξεκινήσει την εκπαίδευσή της ως σκύλος διασώστης με. . τον εκπαιδευτή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Γιάννη Κονδράρο .
Όπως και για τη Sugar μας, τα Petcity προσφέρουν και για την «Ζεν», εξοπλισμό, τροφή και κτηνιατρική φροντίδα στο κτηνιατρείο της στο Ίλιον, συμβάλλοντας στην καλή υγεία του μέλους τετράποδου ώστε να συνεχίσει την εκπαίδευσή της ανενόχλητα!

Μπορείτε και εσείς να εμπιστευτείτε τους χνουδωτούς σας φίλους στα χέρια των ειδικών της Pet City και να έχετε μια μοναδική υπηρεσία από την εξαιρετική προσωπικότητά της.
Ιστοσελίδα: https://www.petcity.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');