Σεμινάριο BLS Instructor την Κυριακή 11/6/2023

Σεμινάριο BLS Instructor την Κυριακή 11/6/2023 Σεμινάριο BLS Instructor την Κυριακή 11/6/2023

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Επίλεκτη Ομάδα Αποστολών Αιγάλεω θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 11/6/2023, στα γραφεία της Μοσχονησίων 23, Αιγάλεω, σεμινάριο εκπαιδευτών CPR/AED.
Πρόκειται για ένα 8ωρο πρόγραμμα όπου οι υποψήφιοι διδάσκονται τις βασικές αρχές της μάθησης και της διδασκαλίας των ενηλίκων, πώς να διδάξουν δεξιότητες, πώς να δώσουν μια διάλεξη, πώς να αξιολογήσουν τους παρόχους BLS και πώς να χειριστούν δύσκολους υποψηφίους.
Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος οι συμμετέχοντες βρίσκονται πλέον σε καθεστώς βοηθού εκπαιδευτή και στη συνέχεια εκπαιδευτές μετά από τη συμμετοχή τους σε σεμινάρια ως βοηθοί.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν πιστοποιητικό BLS σε ισχύ για να μην μπορούν να συμμετάσχουν.
Δηλώνετε συμμετοχή στην κα Δήμητρα Παπαδήμου 697 771 6517Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 11/6/2023, στα γραφεία της Μοσχονησίων 23, Αιγάλεω, σεμινάριο εκπαιδευτών CPR/AED.
Πρόκειται για ένα 8ωρο πρόγραμμα όπου οι υποψήφιοι διδάσκονται τις βασικές αρχές της μάθησης και διδασκαλίας ενηλίκων, πώς να διδάσκουν δεξιότητες, πώς να δίνουν μια διάλεξη, πώς να αξιολογούν τους παρόχους BLS και πώς να χειρίζονται δύσκολους υποψηφίους.
Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος οι συμμετέχοντες βρίσκονται πλέον σε καθεστώς εκπαιδευτή
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό BLS σε ισχύ για να μπορούν να συμμετάσχουν.
Δηλώνετε συμμετοχή στην κα Δήμητρα Παπαδήμου 697 771 6517

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');