Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. γίνεται αρωγός στην προσπάθειά μας προσφέροντας νερά στους εθελοντές της ομάδας μας

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. γίνεται αρωγός στην προσπάθειά μας προσφέροντας νερά στους εθελοντές της ομάδας μας Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. γίνεται αρωγός στην προσπάθειά μας προσφέροντας νερά στους εθελοντές της ομάδας μας Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. γίνεται αρωγός στην προσπάθειά μας προσφέροντας νερά στους εθελοντές της ομάδας μας Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. γίνεται αρωγός στην προσπάθειά μας προσφέροντας νερά στους εθελοντές της ομάδας μας Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. γίνεται αρωγός στην προσπάθειά μας προσφέροντας νερά στους εθελοντές της ομάδας μας

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. γίνεται αρωγός στην προσπάθειά μας προσφέροντας νερά στους εθελοντές της ομάδας μας.

Οι εθελοντές αγαπούν να προσφέρουν!!! Επιχειρούν με ζήλο όπου καλούνται πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. γίνεται αρωγός στην προσπάθειά μας προσφέροντας νερά στους εθελοντές της ομάδας μας.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε . είναι μία οικογενειακή επιχείρηση. Όχι μόνο στη σύνθεσή της, αλλά και στη ζεστασιά με την οποία θέλει να τους αγκαλιάσει τους συνανθρώπους μας. Και για αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι μόνο οι συγγενείς και οι εργαζόμενοι της, αλλά και η ευρύτερη ελληνική κοινωνία. Πρεσβεύει το «Μαζί «κυλάμε», μαζί προοδεύουμε, μαζί αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες. Η αλληλεγγύη είναι δύναμη που κουβαλάμε ο καθένας στην ψυχή του. Ορμητική και καθαρεία, ακριβώς σαν του νερού. Ρέει μέσα μας και μας κινητοποιεί να ξεπερνάμε τα πάντα μαζί!».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη ΒΙΚΟΣ Α.Ε. για τη στήριξή της

Ιστοσελίδα: https://www.vikoswater.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');