Συναυλία SWANS στο Θέατρο Βράχων

Συναυλία SWANS στο Θέατρο Βράχων Συναυλία SWANS στο Θέατρο Βράχων Συναυλία SWANS στο Θέατρο Βράχων Συναυλία SWANS στο Θέατρο Βράχων

Υγειονομική κάλυψη συναυλίας SWANS στο Θέατρο Βράχων, Κυριακή 11/6/2023.
Οι SWANS είναι το δημιούργημα του M.Gira. Ο Μ.Γίρα δημιούργησε έναν μικρό θεό μέσα σε κραυγές βγαλμένο από υπαρξιακή αγωνία. Γεννημένο στη βρώμα, εξυψωμένο στο φως, πανίσχυρο και καταστροφικό, με βίαιη αγάπη, που φοβάται και πονάει και ο πόνος διαρκώς τον ωθεί στη ζωή, του δίνει σώμα και ψυχή, εικόνες και όργανα για να εκφραστεί. Και μεγάλωσε μαζί του τα τελευταία 40 χρόνια.
Αυτή η συγκλονιστική υπαρξιακή θεουργία είναι οι SWANS, ένα από τα μεγαλύτερα δημιουργήματα στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής και μία απ' τις συγκλονιστικές ζωντανές εμπειρίες που έρχεται να επιβεβαιώσει ο καθένας που τους έχει ζήσει επί σκηνής. Είτε με ενθουσιώδη κατάφαση, ή με έντονη άρνηση μην μπορώντας να διαχειριστεί την ένταση της εμπειρίας. Τα πολλά λόγια περιττεύουν, μιας και το μνημειώδες έργο τους μιλάει από μόνο του και στον καθένα με έναν πολύ διαφορετικό και προσωπικό τρόπο.
Μετά τον συγκλονιστικό 15ο δίσκο τους, το “Leaving Meaning”, που μεταξύ άλλων είχαν συμμετοχές μουσικών όπως Ben Frost, Anna von Hausswolff, Larry Mullins, Yoyo Röhm, Baby Dee και πλήθος άλλων, οι SWANS επανέρχονται στην Ελλάδα για να μας θυμίσουν (όχι ότι το ξεχάσαμε ποτέ) ότι είναι η μεγαλύτερη λάιβ μπάντα στον πλανήτη.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ