Υγειονομική κάλυψη του παγκόσμιου πρωταθλήματος Jet Ski "JET SKI"

Υγειονομική κάλυψη του παγκόσμιου πρωταθλήματος Jet Ski "JET SKI" Υγειονομική κάλυψη του παγκόσμιου πρωταθλήματος Jet Ski "JET SKI" Υγειονομική κάλυψη του παγκόσμιου πρωταθλήματος Jet Ski "JET SKI" Υγειονομική κάλυψη του παγκόσμιου πρωταθλήματος Jet Ski "JET SKI" Υγειονομική κάλυψη του παγκόσμιου πρωταθλήματος Jet Ski "JET SKI"

Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω καλέστηκε να καλύψει υγειονομικά και φέτος το παγκόσμιο πρωτάθλημα jet ski "JET RAID" που λαμβάνει χώρα στην Κύμη. Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. συμβάλει με σκάφη και εθελοντές για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.
Στη θαλάσσια περιοχή της Κύμης διεξήχθη από τις 12 έως τις 18 Ιουνίου το Akropolis Jet Raid 2023. Στους αγώνες συμμετείχαν 50 και πλέον διαγωνιζόμενοι, με τα συνεργεία τεχνικής υποστήριξής τους.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε δύο αγώνες την ημέρα και αγωνιστικές διαδρομές –μετ’ επιστροφής- για τη Σκύρο, την παραλία Θαψά, την παραλία Χιλιαδού και τη νησίδα Πρασσούδα.
Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Jet Raid 2023 με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού/ΕΟΤ, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, του Δήμου Σκύρου, τοπικών φορέων και των Λιμενικών Αρχών.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλυτάρχη των Αγώνων Bruno Casa για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει σε κάθε διοργάνωση.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ απο καρδιάς στον φίλο και συνεργάτη Άκη Μαλούχο και την εταιρεία του CHAMPIONS JET-SKI για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια και την βοήθεια που μας προσέφερε κατά τη διάρκεια αυτής της απαιτητικής κάλυψης.
Ο κόσμος μας αλλάζει προς το καλύτερο όταν ο καθένας από εμάς κάνει αυτό που του αναλογεί. Πολλές φορές έχουμε δει μικρές και καθημερινές πράξεις να φέρνουν μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές. Είναι πολύ σημαντική η ανάπτυξη ευρύτερων συνεργασιών, βασισμένες στο αίσθημα της αλληλοβοήθειας, για να κατορθώσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε για τους πολίτες τις συνθήκες εκείνες που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');