Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού - Θέατρο Βράχων

Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού - Θέατρο Βράχων Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού - Θέατρο Βράχων Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού - Θέατρο Βράχων Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού - Θέατρο Βράχων Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού - Θέατρο Βράχων

Υγειονομική κάλυψη Θέατρο Βράχων, Σάββατο 24/6/2023 - Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού.
Δύο χρόνια μετά το τελευταίο τους έργο Lucy.tutorial for a ritual, η συνεργασία των Μάρθας Πασακοπούλου και Άρη Παπαδόπουλου τοποθετείται αυτούσια επί σκηνής και εξετάζεται ως επιτέλεση: της φιλίας, της συνεργασίας, της σχέσης και της σκηνικής συνύπαρξής τους. Οι δυο ερμηνευτές επισκέπτονται ένα σωματικό και συναισθηματικό αρχείο που ενώ αντλεί στοιχεία από το παρελθόν, (ανα)δομείται επί τόπου στη σκηνή.
Το αρχείο αυτό, ανοιχτό και προσωπικό ταυτόχρονα, τους επιτρέπει να επανασυστήνονται και να χαρτογραφούν τον αδιόρατο διάμεσο χώρο ― χώρος νοητός που δεν ανήκει αποκλειστικά σε κανέναν τους, ο οποίος φέρει τόσο τα προσωπικά τους ίχνη όσο και το αποτύπωμα της σχέσης τους.
Το κοινό βρίσκεται παρόν σε αυτή την συνθήκη ως τρίτος πόλος, ως ανακλαστική επιφάνεια και ως αναγκαίος, για την ερμηνεία της σχέσης, μάρτυρας.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');