Υγειονομική κάλυψη Θέατρο Βράχων, Πέμπτη 29/6/2023 - Σκιαδαρέσες

Υγειονομική κάλυψη Θέατρο Βράχων, Πέμπτη 29/6/2023 - Σκιαδαρέσες Υγειονομική κάλυψη Θέατρο Βράχων, Πέμπτη 29/6/2023 - Σκιαδαρέσες Υγειονομική κάλυψη Θέατρο Βράχων, Πέμπτη 29/6/2023 - Σκιαδαρέσες Υγειονομική κάλυψη Θέατρο Βράχων, Πέμπτη 29/6/2023 - Σκιαδαρέσες Υγειονομική κάλυψη Θέατρο Βράχων, Πέμπτη 29/6/2023 - Σκιαδαρέσες

Υγειονομική κάλυψη Θέατρο Βράχων, Πέμπτη 29/6/2023 - Σκιαδαρέσες
Με χιούμορ και καλή διάθεση οι δίδυμες αδελφές Νίκη και Όλγα κάνουν μουσική την καθημερινότητα μιας ακομπλεξάριστης γενιάς.
Οι Σκιαδαρέσες είναι μοναδική περίπτωση στη σύγχρονη ελληνική ποπ. Και πρωτόγνωρη, γιατί είναι καθαρά ιντερνετικό φαινόμενο – έσκασαν μέσα στην καραντίνα από ένα κανάλι στο YouTube με τραγούδια που εκφράζουν με απλό και απροσποίητο τρόπο τις ανησυχίες μιας γενιάς της οποίας τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα αγνοούν τα παραδοσιακά μέσα. Τα δύο κορίτσια (δίδυμες αδελφές, η Νίκη και η Όλγα) γράφουν τραγούδια για όλα αυτά που ζουν και τις απασχολούν, με απόλυτη ελευθερία, ακομπλεξάριστα και με τη γλώσσα που μιλάει η γενιά τους, με χιούμορ και μια έντονη αίσθηση χαράς – που στη μεταδίδουν, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι λατρεύουν αυτό που κάνουν.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');