Η Acon Πυροσβεστικά Μέσα Ε.Π.Ε. στηρίζει το έργο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η Acon Πυροσβεστικά Μέσα Ε.Π.Ε. στηρίζει το έργο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Acon Πυροσβεστικά Μέσα Ε.Π.Ε. στηρίζει το έργο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Acon Πυροσβεστικά Μέσα Ε.Π.Ε. στηρίζει το έργο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Acon Πυροσβεστικά Μέσα Ε.Π.Ε. στηρίζει το έργο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Acon Πυροσβεστικά Μέσα Ε.Π.Ε για την χορηγία του σε μάνικες μετά την καταστροφή που υπέστη μεγάλο κομμάτι του υλικοτεχνικού μας εξοπλισμού στις τελευταίες πυρκαγιές της Αττικής.

Για την εταιρεία  Acon Πυροσβεστικά Μέσα Ε.Π.Ε η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας, των αξιών, της στρατηγικής, αλλά και της καθημερινής της  λειτουργίας. Όραμά της είναι να αποτελεί υπεύθυνο και ενεργό μέλος του κοινωνικού συνόλου στο οποίο δραστηριοποιείται.  Ανταποδίδει  σταθερά την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει την εταιρεία  η κοινωνία, συμβάλλοντας με τις δράσεις της στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο. Λειτουργεί  ως δύναμη για το κοινό καλό, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους εργαζομένους  της, για τους πελάτες και τους συνεργάτες της,  για τον τόπο και τους συνανθρώπους  μας.

Η προσφορά αυτή αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας να βρισκόμαστε δίπλα στον πολίτη με δράσεις πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης κρίσιμων καταστάσεων.
Ιστοσελίδα:https://acon.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');