Νέο απόκτημα για την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Νέο απόκτημα για την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Νέο απόκτημα για την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. απέκτησε με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Γεωργίου & Βικτώριας Καρέλια έναν πύργο φωτισμού VT1 που θα διευκολύνει το έργο των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. τόσο στις δράσεις όσο και στην εκπαίδευση τους σε αστικό και ορεινό πεδίο. Αυτή η αξιέπαινη ενέργεια, μας δίνει δύναμη και στηρίζει το απαιτητικό έργο μας.

Tο Ίδρυμα Γεωργίου και Bικτωρίας Kαρέλια είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας του Γεωργίου Kαρέλια να μετουσιώσει τις αξίες του για τη ζωή σε αληθινά έργα… «Nα ζεις τη ζωή, όχι μόνο να τη διαβαίνεις… Eίναι μεγάλη τέχνη να μπορείς να ενστερνίζεσαι τα ρεύματα κάθε εποχής, της κάθε γενιάς και να τα βιώνεις…»

Πιστό στο όραμα και τις αξίες του εμπνευστή και δημιουργού του, Γεωργίου Καρέλια, το Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια συνεχίζει το έργο του στον τομέα της εκπαίδευσης, της οικονομίας, του πολιτισμού, των τεχνών, των γραμμάτων, της ελληνικής λαϊκής παράδοσης και κληρονομιάς και συνεισφέρει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης συνανθρώπων μας.

H Πρόεδρος του Ιδρύματος κα Bικτωρία Kαρέλια, υπέρμαχος κάθε εξέλιξης, είναι συνεχιστής της υποστήριξης εκπαιδευτικών, οικονομικών, πολιτιστικών δραστηριοτήτων και φιλανθρωπικών έργων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Γεωργίου & Βικτωρίας Καρέλια και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με ζήλο και αυταπάρνηση να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο, όπου και όποτε αυτό απαιτηθεί.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');