Η Coca-Cola στην Ελλάδα γίνεται αρωγός για άλλη μια φορά στην προσπάθειά μας

Η Coca-Cola στην Ελλάδα γίνεται αρωγός για άλλη μια φορά στην προσπάθειά μας Η Coca-Cola στην Ελλάδα γίνεται αρωγός για άλλη μια φορά στην προσπάθειά μας Η Coca-Cola στην Ελλάδα γίνεται αρωγός για άλλη μια φορά στην προσπάθειά μας Η Coca-Cola στην Ελλάδα γίνεται αρωγός για άλλη μια φορά στην προσπάθειά μας

Οι εθελοντές αγαπούν να προσφέρουν!!! Επιχειρούν με ζήλο όπου καλούνται πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Η Coca-Cola στην Ελλάδα (Coca-Cola Τρία Έψιλον και Coca-Cola Hellas) γίνεται αρωγός για άλλη μία στην προσπάθειά μας προσφέροντας προϊόντα της στους εθελοντές της ομάδας μας .

Κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, η 7η μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας και μία από τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα. Αποτελεί μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και έχει 51 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το Σχηματάρι Mega-Plant και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση.

Ιστοσελίδα: https://gr.coca-colahellenic.com/gr

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');