Αγιασμός 4ης εκπαιδευτικής σειράς

Αγιασμός 4ης εκπαιδευτικής σειράς Αγιασμός 4ης εκπαιδευτικής σειράς Αγιασμός 4ης εκπαιδευτικής σειράς

Τελέσθηκε με κάθε επισημότητα την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 στα γραφεία μας στο Αιγάλεω, ο Ετήσιος Αγιασμός μας για την έναρξη της νέας 4ης εκπαιδευτικής σειράς 2015-2016. Στην εκδήλωση -παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την συνεχόμενη βροχή- παρευρέθηκε πλήθος κόσμου.
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους, η κ. Αικατερίνη Παλιού από την Περιφέρεια Αττικής Εντεταλμένη Περιφερειάρχης Διεθνών Θεμάτων, εκπροσωπώντας την Περιφερειάρχη κ. Ρ. Δούρου, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ Μπίρμπας Δημήτριος , ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας & Καθαριότητας Δ. Αιγάλεω, κ Νικητάκης Νικόλαος ,ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Φίλης Κων/νος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Χριστόγλου Ιωάννα, ο Δήμαρχος Πετρούπολης κ.Σίμος Ευάγγελος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Δ. Πετρούπολης κ. Ραγκούσης Εμμανουήλ, ο πρώην Δήμαρχος Ιατρός Παθολόγος κ. Καρδαράς Χρήστος η κ. Κορμέτζα Σοφία Γραμματέας Εργαζομένων Αιγάλεω, ο Προϊστάμενος της Αστυνομικής διεύθυνσης τμήματος κ. Συμιακός, ο κ. Αθανασόπουλος Εκπρόσωπος MONDIAL Εταιρείας Ασθενοφόρων, ο κ. Εμμανουήλ Λούβαρης, Πρόεδρος Εθνικού Κέντρου Υποθαλάσσιας Προστασίας ορυκτού πλούτου και αρχαιοτήτων βυθού, ο κ. Χαρίλαος Ξειζωνάκης Απερχόμενος Δημοτικός Σύμβουλος & Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, ο κ. Μάνδρος Ηλίας Δημοτικός Σύμβουλος Εμπορικού Συλλόγου Αιγάλεω, ο κ. Ούλης Σοφοκλής για τον κ. Χρήστο Πλατά Διοικητή Πυροσβεστικού Σταθμού Κολωνού, ο κ. Κώστας Νεφρός Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας - Σμηναγός Εκπαιδευτής ΚΟΜΑΚ του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, η κ. Παρασκευή Νέλα - Αξιωματικός Νοσηλεύτρια του 251 ΓΝΑ Επισμηναγός Πολεμικής Αεροπορίας & Εκπαιδευτής Υγειονομικού & ΚΟΜΑΚ, ο κ. Μαλιτσίδης Δημήτρης Αξιωματικός Νοσηλευτής-Εκπαιδευτής Ραδιοβιοχημικών Καταστροφών.ο Πρόεδρος της ΕΠΟΜΕΑ Θεσσαλονίκης κ. Μπενάκης Μιλτιάδης, ο Πρόεδρος της ΕΠΟΜΕΑ Βέλου Βόχα Κορίνθου κ.Βλάσης Νικολάου και τα μέλη της ομάδας, ο Πρόεδρος της ΕΠΟΜΕΑ Παιανίας Πολυχρόνης Κων/νος, ο Πρόεδρος του Varadero club hellas. Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων η εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση του Ιερού Μυστηρίου του Αγιασμού από τον Πανοσιολογιότατο Πατέρα Πέτρο και στη συνέχεια ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί των επισήμων καθώς και του Προέδρου της ΕΠΟΜΕΑ Αιγάλεω κ. Γιώργου Ρουμελιώτη, ο οποίος αναφέρθηκε στους σκοπούς αλλά και στις δράσεις της ΕΠΟΜΕΑ εντός και εκτός συνόρων, βραβεύσεις και απονομές τιμητικών επαίνων.
Ευχαριστούμε θερμά την Εταιρεία ΕΨΑ, και ιδιαίτερα τον κ. Μίλη για την χορηγία των αναψυκτικών και τα συλλεκτικά δώρα που πρόσφερε τα οποία και μοιράστηκαν στους καλεσμένους της εκδήλωσης μας, την κ. Όλγα Τζιμιδάκη Διευθυντικό Στέλεχος ΕΥΔΑΠ, τiς εταιρείες Maksa Travel, Villy Catering, Hilti HELLAS AE, καθώς επίσης τον κ. Βεργή Κωνσταντίνο.
Σας ευχαριστούμε !
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το Δ.Σ. ΕΠΟΜΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ
Η Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων ΕΠΟΜΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ & ΕΛΛΑΔΟΣ

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');