Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Κότσιρας μαζί στην σκηνή.

Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Κότσιρας μαζί στην σκηνή. Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Κότσιρας μαζί στην σκηνή. Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Κότσιρας μαζί στην σκηνή. Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Κότσιρας μαζί στην σκηνή. Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Κότσιρας μαζί στην σκηνή.

Υγειονομική κάλυψη θέατρο Βράχων, Πέμπτη 14/9/23 - Μίλτος Πασχαλίδης & Γιάννης Κότσιρας.
Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής.

Ο Γιάννης ρομαντικός, τελειομανής, πολυτάλαντος, ταξιδευτής του κόσμου, ανήσυχος και παρατηρητικός από πάντα. Με την καλλιτεχνική του ευαισθησία σε συνεχή εγρήγορση και τη λατρεία του για τη μουσική με σχεδόν 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, ξεχωρίζει στις ζωντανές του εμφανίσεις με τον τρόπο που προσεγγίζει τις ρίζες µε βαθύ σεβασμό αλλά και µε ματιά «προσωπική».

Ο Μίλτος ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');