Μαθητική παρέλαση Αθήνας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Μαθητική παρέλαση Αθήνας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου Μαθητική παρέλαση Αθήνας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου Μαθητική παρέλαση Αθήνας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου Μαθητική παρέλαση Αθήνας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου Μαθητική παρέλαση Αθήνας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Την υγειονομική κάλυψη της μαθητικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ανέλαβαν οι εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.
Ομάδες εθελοντών με εξοπλισμό κάλυψαν τα σημεία της διαδρομής ενώ συνέδραμε και η κινητή ιατρική μονάδα των LIONS που έχει παραχωρηθεί στην ομάδα μας.
Εκατοντάδες μαθητές από διάφορα σχολεία της Αθήνας (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) παρέλασαν μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στην Λεωφόρο Αμαλίας, με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα.
Συνολικά συμμετείχαν 235 σχολεία της Αθήνας εκ των οποίων 134 δημοτικά, 50 γυμνάσια και 51 λύκεια, γενικής και ειδικής παιδείας.
Πριν από την έναρξη της παρέλασης, στεφάνι στο μνημείο κατέθεσαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, εκ μέρους της Βουλής ο Δημήτρης Σταμάτης, από την αξιωματική αντιπολίτευση η Αθηνά Λινού και από το ΠΑΣΟΚ ο Παναγιώτης Δωδώνης.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ