Γύρος Αιγάλεω 2015

Γύρος Αιγάλεω 2015 Γύρος Αιγάλεω 2015

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 25 Οκτώβρη ο Γύρος Αιγάλεω 2015 όπου ήταν αφιερωμένος στην μνήμη των θυμάτων του ολοκαυτώματος της 29/9/1944.

Για την υγειονομική κάλυψη του γύρου Αιγάλεω ο Δήμος εμπιστεύτηκε την ομάδα των Επιλέκτων οι οποίοι με 10 δισώστες αλλα΄και την μεγάλη συμβολή του VARADERO CLUB HELLAS ήταν συνεχώς δίπλα στους αθλητές.


Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου γέμισε το άλσος με παιδιά, γονείς, αθλητές και απλούς Δημότες που έδωσαν το παρών σε έναν αγώνα δρόμου με πολλαπλά μηνύματα και αναφορές στο παρελθόν αλλά και στο μέλλον.
Συνολικά πήραν μέρος 900 δρομείς. Για την διεξαγωγή της άρτιας εκδήλωσης, εκτός από την Τροχαία και την Δημοτική αστυνομία συνέβαλαν 100 περίπου εθελοντές.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Μπίρμπας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αρετάκη, οι Α/δήμαρχοι κα Χριστόγλου , κ. Νικητάκης, κ. Φίλης και κ. Ζάχαρης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μπέσης, κ. Αγαπίου, κ. Γεωργόπουλος, κ. Καραγιάννης, κα. Βλάχου, κ. Καβάσης, κ. Φίλιππας, κ. Χατζηκώστας.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');