Η προσφορά στην εθελοντική δράση της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. από την ROTOSAL

Η προσφορά στην εθελοντική δράση της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. από την ROTOSAL Η προσφορά στην εθελοντική δράση της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. από την ROTOSAL Η προσφορά στην εθελοντική δράση της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. από την ROTOSAL Η προσφορά στην εθελοντική δράση της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. από την ROTOSAL Η προσφορά στην εθελοντική δράση της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. από την ROTOSAL

Η Βιομηχανία Πλαστικών ROTOSAL ‘ΣΥΡΜΟΣ – ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.’, στα 40 χρόνια της επιχειρηματικής της διαδρομής στην παραγωγή πλαστικών Rotational Molding, έχει ως βασικές αρχές την Συνέπεια, την Ποιότητα, την Ανάπτυξη, την Καινοτομία, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Προστασία του Περιβάλλοντος.

Η αρχή της για την Προστασία του Περιβάλλοντος, γίνεναι πράξη μέσα απο την χρήση πρώτων υλών για την παραγωγή προϊόντων εξαιρετικά φιλικών προς το περιβάλλον, 100% ανακυκλώσιμων. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της ROTOSAL πήρε σάρκα και οστά με την προσφορά σε ένα κανό για την φροντίδα και ασφάλεια ατόμων που καλούμαστε να προστατεύσουμε στο υγρό στοιχείο.

Η προσφορά αυτή αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας να βρισκόμαστε δίπλα στον πολίτη με δράσεις πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης κρίσιμων καταστάσεων.

Ιστοσελίδα:https://rotosal.gr/el/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ