Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την NORTH CATERING EQUIPMENT

Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την NORTH CATERING EQUIPMENT Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την NORTH CATERING EQUIPMENT Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την NORTH CATERING EQUIPMENT Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την NORTH CATERING EQUIPMENT Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την NORTH CATERING EQUIPMENT

Η εταιρία NORTH CATERING EQUIPMENT με ισχυρή παρουσία εδώ και 40 χρόνια στο τομέα της Μαζική Παραγωγή Επαγγελματικών Συσκευών  Μαζικής Εστίασης, δίνει το παράδειγμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με την χορηγία  μία (1) GASE22C επιτραπέζια εστία υγραερίου/αερίου στην ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος.

Η χορηγία αυτή χαίρει της μέγιστης εκτίμησης από τους εθελοντές καθώς σε αρκετά πεδία δράσης απαιτείται στρατοπέδευση και σίτιση με ίδια μέσα.

Για την εταιρεια NORTH CATERING EQUIPMENT στόχος είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η ευαισθητοποίηση των πολιτών, το κτίσιμο μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με το ευρύ κοινό. Για την NORTH CATERING EQUIPMENT, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί κομμάτι μιας μακροχρόνιας στρατηγικής, που προκύπτει από το χρέος της να στηρίζει την κοινωνία, κοιτώντας όχι μόνο μπροστά αλλά και τριγύρω, προσπαθώντας να προσφέρει χαμόγελα, και κυρίως αναγνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι αποτελούν τη δύναμή της. Αυτό το χρέος είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από όλες τις δράσεις της εταιρείας.

Ιστοσελίδα:https://www.north.gr/new/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');