Μια πολύτιμη χορηγία από τον εκδοτικό οίκο "Πατάκης"

Μια πολύτιμη χορηγία από τον εκδοτικό οίκο "Πατάκης" Μια πολύτιμη χορηγία από τον εκδοτικό οίκο "Πατάκης" Μια πολύτιμη χορηγία από τον εκδοτικό οίκο "Πατάκης" Μια πολύτιμη χορηγία από τον εκδοτικό οίκο "Πατάκης" Μια πολύτιμη χορηγία από τον εκδοτικό οίκο "Πατάκης"

Η εταιρεία Σ. ΠΑΤΑΚΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.Ε. στηρίζει το έργο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με τη χορηγία της σε σακίδια Α΄ βοηθειών. Οι τσάντες αυτές θα λειτουργήσουν, κυριολεκτικά, σαν κινητά ιατρεία, αφού οι αμέτρητες θήκες μπορούν να δώσουν τη δυνατότητα κατηγοριοποίησης του υγειονομικού υλικού σε αναλώσιμα, φάρμακα και προστατευτικό εξοπλισμό. Κανένας εθελοντής δε θα νιώσει ξανά απροετοίμαστος όταν η ομάδα του θα συνοδεύεται από τον εξοπλισμό αυτό.

Η προσφορά προς την κοινωνία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας της Σ. ΠΑΤΑΚΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.Ε., η οποία διακρίνεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και στους συνανθρώπους, συνδράμοντας στην αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων, στηρίζοντας ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες και υποστηρίζοντας το έργο αναγνωρισμένων οργανώσεων και κοινωνικών φορέων.
Η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί για τη  Σ. ΠΑΤΑΚΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.Ε.  μια ιδιαίτερα σημαντική προτεραιότητα. Μέσα από τον εθελοντισμό, τις χορηγίες, καθώς και τις δωρεές, στηρίζει εμπράκτως την κοινωνία και προωθεί δράσεις για την καινοτομία, την έρευνα και τον πολιτισμό.

Ιστοσελίδα: https://www.patakis.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');