Υγειονομική κάλυψη 11o XTERRA Greece/Vouliagmeni 2024

Υγειονομική κάλυψη 11o XTERRA Greece/Vouliagmeni 2024 Υγειονομική κάλυψη 11o XTERRA Greece/Vouliagmeni 2024 Υγειονομική κάλυψη 11o XTERRA Greece/Vouliagmeni 2024 Υγειονομική κάλυψη 11o XTERRA Greece/Vouliagmeni 2024 Υγειονομική κάλυψη 11o XTERRA Greece/Vouliagmeni 2024

Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και η TRIMORE - XTERRA Greece - στο πλαίσιο του TRIMORE Multisports TOUR, διοργάνωσαν το κορυφαίο διεθνές τριαθλητικό event XTERRA Greece Championship 2024 . 
Το event περιλάμβανε Κολύμβηση στον κόλπο της Βουλιαγμένης και στη συνέχεια ορεινή ποδηλασία και ορεινό τρέξιμο στον νότιο Υμηττό, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού στην πλαζ της Βουλιαγμένης  και άλλες παράλληλες αθλητικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δράσεις στις 26-28 Απριλίου 2024.
Αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική κάλυψη έφεραν εις πέρας οι εθελοντές της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών.  Συγκεντρώθηκαν πάνω από 45 εθελοντές που με υποδειγματική συνεργασία, αντιμετώπισαν άψογα όλα τα περιστατικά που προέκυψαν.
Στον αγώνα λειτούργησαν ομάδες με σκάφη, jet ski, ένα σταθερό κέντρο επιχειρήσεων, ενώ τοποθετήθηκαν σταθερές ομάδες με επιχειρησιακά οχήματα στις διαδρομές ποδηλάτων και τρεξίματος. Τέλος, η υγειονομική βοήθεια ολοκληρώθηκε με την παρουσία των δύο κινητών ιατρικών μονάδων της ομάδας μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Race Director και επικεφαλή της TRIMORE - XTERRA Greece , Κωνσταντίνο Μητρόπαππα για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει σε κάθε διοργάνωση της TRIMORE - XTERRA Greece. 
Για την στήριξη που δείχνουν σε κάθε βήμα της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
την εταιρεία EVAL S.A. και τον Νίκο Γιοβανίδη και την ΕΝΑΚ για τη διάθεση jet ski.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');