Συνεργασία με το site Χαλάζι

Συνεργασία με το site Χαλάζι Συνεργασία με το site Χαλάζι Συνεργασία με το site Χαλάζι Συνεργασία με το site Χαλάζι

Ανακοίνωση

Μετά από συνάντηση του Δ.Σ. των Επιλέκτων Ελλάδος στην Αθήνα στο Αιγάλεω με την εθελοντική Επιστημονική ομάδα του site <<xalazi.gr >> που ασχολείται με την Μετεωρολογία αποφασίστηκε η συνεργασία με όλες τις Επίλεκτες που τελούν κάτω από την ομπρέλα της ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. είναι η μόνη διασωστική ομάδα που έχει εντάξει στο ετήσιο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα το μάθημα της Μετεωρολογίας, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα του μαθήματος αυτού στο έργο που καλούνται να εκπληρώσουν οι εκπαιδευόμενοι εθελοντές- διασώστες της.
Γνωρίζοντας την αξιοπιστία και την εγκυρότητα των προγνώσεων και των μετεωρολογικών γενικά πληροφοριών που παρέχει η ιστοσελίδα «www.xalazi.gr» και έπειτα από συνεννόηση με τον υπεύθυνο αυτής, κ. Κώστα Πολυχρόνη, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να βοηθήσουμε το «ΧΑΛΑΖΙ» προκειμένου να τοποθετήσει μετεωρολογικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε δήμους που εδρεύουν οι ομάδες μας και οι συνεργάτες μας γενικότερα.

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι αλληλοεξαρτώμενες. Συνδράμοντας το «ΧΑΛΑΖΙ» ώστε να εξελίξει και να εκσυγχρονίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, θα λάβουμε και εμείς πολύ σημαντικά ανταποδοτικά οφέλη καθώς είτε σε θέμα πρόληψης , είτε σε πιθανές μελλοντικές επιχειρήσεις διάσωσης που θα πραγματοποιήσουμε θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουμε και να ανταπεξέλθουμε έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια όπου απαιτηθεί προς όφελος πάντοτε του κοινωνικού συνόλου.

Συμβούλιο Επιλέκτων Ελλάδος

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ