Αγιασμός -έναρξη 6ης Εκπαιδευτικής σειράς

Αγιασμός -έναρξη 6ης Εκπαιδευτικής σειράς Αγιασμός -έναρξη 6ης Εκπαιδευτικής σειράς Αγιασμός -έναρξη 6ης Εκπαιδευτικής σειράς

Με την παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων και φίλων τελέστηκε το Σάββατο 7/10/2017 στα γραφεία της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω, ο ετήσιος Αγιασμός για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς 2017-2018.
Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κος Δημήτρης Μπίρμπας, o Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας Αιγάλεω κος Νικητάκης Νικόλαος, o Αντιδήμαρχος Πρασίνου κος Φίλης Κωνσταντίνος, o κος Μπέσης Δημήτριος Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Αιγάλεω "Φίλοι του Πιριτιδοποιείου", o κος Δημομελέτης Ιωάννης πρώην Αντιδήμαρχος Δημοτικός Σύμβουλος και εκπρόσωπος της παράταξης «Αιγάλεω Νέα Εποχή», η κα Σαμαρά Κυπαρισσένια Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Αιγάλεω, η κα Κορμέντζα Σοφία Προϊσταμένη του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αιγάλεω, ο κος Γαλάνης Νικόλαος Συναγματάρχης, Διοικητής Τάγματος Εναερίου Εφοδιασμού (ΤΕΝΕΦ), ο κος Λαλούσης Γεώργιος Διοκητής της Μοίρας Κινητών Ομάδων Επισμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος κος Βασιλειάδης Ιωάννης, ο Διευθυντής του Κέντρου Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Πυροσβεστικού Σώματος κος Παντελεάκος Φίλιππος, ο Πύραρχος κος Σταμούλης Ιωάννης Υποδιοικητής Διοίκησης Αθηνών, ο Αντιπύραρχος κος Πλατάς Χρήστος Διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Κολωνού.
Παραβρέθηκαν επίσης:
Ο κος Κέρογλου Χριστόφορος , Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Υποθαλάσσιας Προστασίας Ορυκτού Πλούτου και Αρχαιοτήτων Βυθού ως εκπρόσωπος του Προέδρου κου Λούβαρη Εμμανουήλ, ο κος Αλεξάνδρου Παντελής Ιατροδικαστής, οι κοι Βεργής και Αθανασόπουλος εκπρόσωποι της Εταιρείας ασθενοφόρων First Aid Ambulance, οι κοι Αντωνόπουλος και Καλυβιανάκης εκπρόσωποι της Varadero Club Hellas και ο κος Μαρούλης Νίκος από την Ticket Services.
Από τις ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., Λάρισας η Πρόεδρος κα Παπακωνσταντίνου Μαίρη, Βόλου η Πρόεδρος κα Καραουλάνη Φωτεινή και Παιανίας ο Πρόεδρος κος Πολυχρόνης Κωνσταντίνος.
Η Rescue GR από την Θεσσαλονίκη με 10μελή αποστολή και επικεφαλής τον Πρόεδρο κο Τσαρούχα Αναστάσιο και οι εκπρόσωποι της Κυπριακής ομάδας CCPVC (Cyprus Civil Protection Volunteer Corps) κοι Κυριακίδης Κυριάκος και Ηλίας Γεώργιος.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Πέτρος και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω και Αντιπρόεδρος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος κος Ρουμελιώτης Γεώργιος απευθύνοντας έναν μικρό χαιρετισμό στους παρευρισκομένους. Ακολούθησαν χαιρετισμοί των Επισήμων, απονομές τιμητικών πλακετών και πτυχίων αποφοίτησης των Εθελοντών.
Ο Δήμαρχος Αιγάλεω προσέφερε στον Πρόεδρο μία τσάντα Πρώτων Βοηθειών πλήρης εξοπλισμένη, αναφέρθηκε στην αξία της Προσφοράς και του Εθελοντισμού και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άξια εκπροσώπηση της πόλης στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Η βραδιά έκλεισε με επιδείξεις διάσωσης από τα τμήματα: Εφήβων Διασωστών, Πρώτων Βοηθειών και Ορεινής Διάσωσης.
Ευχαριστούμε θερμά την Εταιρείες ΕΨΑ και Αφοι Λαζαρίδη για τις ευγενικές τους χορηγίες.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ΑΙΓΑΛΕΩ

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');