Τριήμερη Εκπαίδευση στην Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Κ.Ο.Μ.Α.Κ.)

Τριήμερη Εκπαίδευση στην Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Κ.Ο.Μ.Α.Κ.) Τριήμερη Εκπαίδευση στην Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Κ.Ο.Μ.Α.Κ.) Τριήμερη Εκπαίδευση στην Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Κ.Ο.Μ.Α.Κ.) Τριήμερη Εκπαίδευση στην Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Κ.Ο.Μ.Α.Κ.) Τριήμερη Εκπαίδευση στην Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Κ.Ο.Μ.Α.Κ.)

Ολοκληρώθηκε η τριήμερη εκπαίδευση για τους επίλεκτους Ελλάδος, στις εγκαταστάσεις της Κινητής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (Κ.Ο.Μ.Α.Κ.) και της Κινητής Ομάδας Συντήρησης Υποβρυχίων Θαλασσίων Εγκαταστάσεων (Κ.Ο.Σ.Υ.Θ.Ε.) στην 206 Πτέρυγα Αεροπορικών Υποδομών (Π.Α.Υ.) στην Αθήνα.
Μέλη από τις ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Αιγάλεω, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Βόλου και Βέλου Βόχας Κορινθίας, γνώρισαν εργαλεία, μηχανήματα και υλικά διάσωσης, ενημερώθηκαν για τις δράσεις της Κ.Ο.Μ.Α.Κ. και της Κ.Ο.Σ.Υ.Θ.Ε. σε ξηρά και θάλασσα και έζησαν την εμπειρία απεγκλωβισμού και διάσωσης θυμάτων μετά από μία καταστροφή αφού συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις διάσωσης με πολλαπλά σενάρια.
Ευχαριστούμε θερμά, τον Διοικητή της 206 Π.Α.Υ. Ταξίαρχο κο Μπελδέκο Γεώργιο, τον Διοικητή της Μοίρας Κινητών Ομάδων Επισμηναγό κο Λαλούση Γεώργιο, τον Προϊστάμενο της Κ.Ο.Μ.Α.Κ. κο Ρουμελιώτη Γεώργιο και τους Εκπαιδευτές της Μονάδας, για την ευκαιρία που παρείχαν στους Εθελοντές μας να έχουν μία άρτια και επαγγελματική κατάρτιση.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');