Έναρξη Εγγραφών για το "Τμήμα Εφήβων Διασωστών"

Έναρξη Εγγραφών για το "Τμήμα Εφήβων Διασωστών"

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Αιγάλεω διοργανώνει για 2η χρονιά το  «Τμήμα  Έφηβων Διασωστών ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Αιγάλεω» . Η τμήμα απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση της εθελοντικής συνείδησης των εφήβων καθώς και η δημιουργία μελλοντικά υπεύθυνων πολιτών.
Μέσα από ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα και με συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις, οι έφηβοι θα αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις σε θέματα όπως Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών, Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης , Ατομικής ασφάλειας κ.α
Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στα γραφεία της ομάδας και ώρες 18.00 με 22.00 ή ηλεκτρονικά στην σελίδα μας www.epilektoi.com.
Η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων έχει οριστεί η 10η Δεκεμβρίου 2017.

Η εκπαίδευση είναι ΔΩΡΕΑΝ και γίνεται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές και εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Αιγάλεω στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα.
Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και την συμπλήρωση του 18ου έτους τους οι Έφηβοι Διασώστες μπορούν να συμμετάσχουν σε δράσεις της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Αιγάλεω και να συνεχίσουν την εκπαίδευση τους σε όποιο από τα γνωστικά αντικείμενα τους ενδιαφέρει (ορεινή διάσωση, υγρό στοιχείο, πρώτες βοήθειες, αντιμετώπιση καταστροφών).

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');