Επιχείρηση άντλησης υδάτων στη Μάνδρα Αττικής

Επιχείρηση άντλησης υδάτων στη Μάνδρα Αττικής Επιχείρηση άντλησης υδάτων στη Μάνδρα Αττικής Επιχείρηση άντλησης υδάτων στη Μάνδρα Αττικής Επιχείρηση άντλησης υδάτων στη Μάνδρα Αττικής Επιχείρηση άντλησης υδάτων στη Μάνδρα Αττικής

Λίγα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν το μέγεθος της καταστροφής που έχουν υποστεί οι περιοχές της Δυτικής Αττικής, ύστερα από τις καταρρακτώδεις βροχές του προηγούμενου 24ωρου.
Αναφέρουμε μόνο πως η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών μετέβη στην πληγείσα περιοχή με 2 βάρδιες, 3 οχήματα, 10μελές πλήρωμα και πλήρη τεχνικό εξοπλισμό και ιατροφαρμακευτικό υλικό.
Με τη συνοδεία κλιμακίου της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγάλεω, κατευθυνθήκαμε στο κέντρο επιχειρήσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Ελευσίνα όπου και συναντηθήκαμε με την κα Τσούπρα Ιωάννα, εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο για θέματα Πολιτικής Προστασίας. Η κα Τσούπρα τόνισε την ανάγκη για βοήθεια προς τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας Αττικής, όπου και κατευθυνθήκαμε αμέσως.
Με τις οδηγίες του κου Ραγκούση Στάθη εκτελεστικού Γραμματέα του Δήμου Μάνδρας και τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβούλου κου Ευάγγελου Κώνστα ξεκινήσαμε την άντληση υδάτων από κατοικίες και την περίθαλψη μικροτραυματισμών.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');