Προσφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού από την Griechenlandhilfe - (Βοήθεια για την Ελλάδα)

Προσφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού από την Griechenlandhilfe - (Βοήθεια για την Ελλάδα) Προσφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού από την Griechenlandhilfe - (Βοήθεια για την Ελλάδα) Προσφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού από την Griechenlandhilfe - (Βοήθεια για την Ελλάδα) Προσφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού από την Griechenlandhilfe - (Βοήθεια για την Ελλάδα) Προσφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού από την Griechenlandhilfe - (Βοήθεια για την Ελλάδα)

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις συνεχίζεται η συνεργασία της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με την Αυστριακή οργάνωση Griechenlandhilfe - (Βοήθεια για την Ελλάδα).
Ο Πρόεδρος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. κος Ρουμελιώτης Γεώργιος και η κα Gudrun Renger εκπρόσωπος του Οργάνωσης, συναντήθηκαν την περασμένη Παρασκευή παρουσία μελών και των δύο Οργανισμών.
Αφορμή για αυτή την συνάντηση, στάθηκε μία ακόμα προσφορά προς την ομάδας μας, σε είδη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και πρώτων βοηθειών.
Ο κος Ρουμελιώτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του δηλώνοντας μεταξύ άλλων : «....Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που μας δείχνετε με τις γενναιόδωρες προσφορές σας. Μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας παρά τις δυσκολίες που βιώνει ο Εθελοντισμός στην εποχή μας.
Με την αγάπη σας, καταφέρνετε κάθε φορά να μας κάνετε να αισθανόμαστε, πως πρόκειται να βρεθούμε όχι με συνεργάτες αλλά με καλούς φίλους...»

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');