Σχολείο καταδύσεων στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω απο την INTERMARE DIVERS

Σχολείο καταδύσεων στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω απο την INTERMARE DIVERS Σχολείο καταδύσεων στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω απο την INTERMARE DIVERS Σχολείο καταδύσεων στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω απο την INTERMARE DIVERS Σχολείο καταδύσεων στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω απο την INTERMARE DIVERS Σχολείο καταδύσεων στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω απο την INTERMARE DIVERS

Το σχολείο αυτό είναι για το πρώτο επίπεδο καταδύσεων, το open water της SSI και το μάθημα πραγματοποιήθηκε από την Intermare Divers το οποίο διευθύνει ο Κος Βαρδάκας Γιώργος.

Στο μάθημα αναλύθηκαν οι βασικές αρχές των καταδύσεων και οι νόμοι του boyle Charles και Dalton.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Κο Βαρδάκα και το καταδυτικό συνεργείο – σχολή καταδύσεων του οποίου είναι ιδιοκτήτης και αποτελεί χορηγό της ομάδας, για την παροχή στα μέλη της ομάδας, πλήρους εκπαίδευσης (θεωρητικά-πρακτικά-εξοπλισμό και πιστοποίηση).

Η πιστοποίηση παρέχεται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης από τον διεθνή οργανισμό Scuba Schools International (SSI) μέλος του οποίου είναι η Intermare Divers και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να έχουν μια διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');