Αγιασμός 8ης εκπαιδευτικής σειράς

Αγιασμός 8ης εκπαιδευτικής σειράς Αγιασμός 8ης εκπαιδευτικής σειράς Αγιασμός 8ης εκπαιδευτικής σειράς Αγιασμός 8ης εκπαιδευτικής σειράς

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, ο Ετήσιος Αγιασμός της "Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστόλων Δήμου Αιγάλεω" εγκαινιάζοντας την έναρξη των μαθημάτων της 8ης εκπαιδευτικής σειράς 2019-2020, στα γραφεία της ομάδας.
Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων παρευρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και η σεμνή εκδήλωση ξεκίνησε με την κράτηση ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου συνεργάτη και φίλου Δαμιανόγλου Ιωάννη.
Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Φράγγου, τέλεσε το Ιερό Μυστήριο του Αγιασμού.
Ευχήθηκε καλή εκπαιδευτική χρονιά σε παλιά και νέα μέλη.
Αναφέρθηκε στην μεγάλη συμβολή της ομάδας μας στον εθελοντισμό, στο συλλογικό όφελος της κοινωφελής προσφοράς, που με την ανιδιοτελή συμμετοχή μας κάνουμε χρήσιμες δράσεις προς όφελος άλλων.
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Προέδρος της ΕΠΟΜΕΑ Αιγάλεω κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους.
Μέσα από μια ενδιαφέρουσα διαδραστική συζήτηση, εντός των άλλων έδωσε απαντήσεις και πληροφορίες για τους σκοπούς και τις δράσεις της ΕΠΟΜΕΑ που γίνονται, χωρίς να περιορίζονται μόνο στην χώρα μας, αλλά σε περιφερειακό και διεθνή επίπεδο.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');