ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία αναμένεται από την Πέμπτη 07 Νοεμβρίου στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο με έντονες βροχές, καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα σε ορισμένες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας να εμφανιστούν ανεμοστρόβιλοι ή υδροστρόβιλοι.

Την Παρασκευή η κακοκαιρία θα επηρεάσει και το Ν. Αττικής, με έμφαση τη Δυτική Αττική, οπού αναμένεται να σημειωθούν μεγάλα ποσά βροχής, με πιθανότητα να υπάρξουν προβλήματα από το πέρασμα της κακοκαιρίας, ειδικά σε ευαίσθητες περιοχές όπως Μάνδρα, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος και άλλες περιοχές των Δυτικών αλλά και Βόρειων προαστίων. Πιθανόν να σημειωθεί και χαλάζι την ώρα των φαινομένων.

Το πέρασμα της κακοκαιρίας από την Αττική υπολογίζεται στο χρονικό διάστημα 06:00 – 12:00 το πρωί. Το Σάββατο ο καιρός θα βελτιωθεί σε όλη τη χώρα, αλλά από την Κυριακή αναμένεται εκ νέου επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες. Όσων αφορά την Αττική, την Κυριακή που θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος, αναμένεται αρχικά νεφελώδης σχετικά καιρός, αλλά μετά τις 12:00 με 13:00 το μεσημέρι και έως τις 18:00 το απόγευμα, αναμένεται να σημειωθούν εκτεταμένες βροχές στο Νομό που θα συνοδευτούν κατά τόπους από ισχυρούς ανέμους. Ευχαριστούμε το τμήμα μετεωρολογίας της EΠΟΜΕΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');