ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ίδρυση τριών νέων ομάδων των «ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ» .

Μετά από πολλές συζητήσεις ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος κ Μωυσίδη Γρηγόριο , τον Αντιπρόεδρο Ρουμελιώτη Γεώργιο και τον ταμία Μιλτιάδη Μπενάκη και διαπίστωσης κοινής ταύτισης προς το εθελοντικό ιδεώδες, ξεκίνησαν οι διεργασίες των νέων τμημάτων με εθελοντές στους Δήμους της Καρδίτσας , Παιανίας Αττικής (τμήμα μετεωρολογίας) και το δεύτερο τμήμα στο Βόλο ( με έδρα την Πορταριά Πηλίου).
Οι ομάδες που σχεδιάζονταν εδώ και αρκετό καιρό με Προέδρους για το Δήμο Καρδίτσας τον κ Τσέλιο Ιωάννη , την Πορταριά Πηλίου τον κ Ανδρινό Αντώνιο και το Δήμο Παιανίας τον κ Πολυχρόνη Κων/νο είναι πλέον έτοιμες να ξεκινήσουν τα βασικά σχολεία εκπαίδευσης, ώστε να προσφέρουν την βοήθειά τους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Επίσης, έπειτα από παραίτηση της έως τώρα Γενικής Γραμματέως Ελλάδος τη θέση της αναλαμβάνει το πρώτο αναπληρωματικό μέλος σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών. Η κυρία Ρουμελιώτη Μαρία απεδέχθη την θέση και αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα Ελλάδας. Της ευχόμαστε καλή δύναμη και υπομονή στο δύσκολο εθελοντικό έργο που πρέπει να φέρει εις πέρας.

Το Συμβούλιο
ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');