Συγχαρητήρια στους εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δήμου Λοκρών

Συγχαρητήρια στους εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δήμου Λοκρών Συγχαρητήρια στους εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δήμου Λοκρών Συγχαρητήρια στους εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δήμου Λοκρών Συγχαρητήρια στους εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δήμου Λοκρών Συγχαρητήρια στους εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δήμου Λοκρών

Άμεση ήταν και αυτή τη φορά η ανταπόκριση της Επιλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Λοκρών στο κάλεσμα της πολιτικής προστασίας στη φωτιά στο Θεολόγο το μεσημέρι της Πέμπης. Η ομάδα των εθελοντών, όπως και στην πρόσφατη φωτιά στο Μαρτίνο, κάτω από τις οδηγίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βοήθησε στην κατάσβεση της φωτιάς αφήνοντας δουλειές και υποχρεώσεις.

Η περίπτωση της  ΕΠΟΜΕΑ πέραν των συγχαρητηρίων που της αξίζουν για την αγάπη και την προσφορά σε δύσκολες καταστάσεις αποδεικνύει πόσο καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξει ο εθελοντισμός σε συνεργασία με τις κρατικές υπηρεσίες.

Η ΕΠΟΜΕΑ Δήμου Αιγάλεω δίνει συγχαρητήρια στο Δ.Σ. και τους εθελοντές του παραρτήματός της ΕΠΟΜΕΑ Δήμου Λοκρών και εύχεται καλή δύναμη στο έργο τους.

Πηγή: i Lamia.com

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');