Εκπαίδευση στην Κινητή Ομάδα Αντιμετώπσης Καταστροφών

Εκπαίδευση στην Κινητή Ομάδα Αντιμετώπσης Καταστροφών Εκπαίδευση στην Κινητή Ομάδα Αντιμετώπσης Καταστροφών Εκπαίδευση στην Κινητή Ομάδα Αντιμετώπσης Καταστροφών Εκπαίδευση στην Κινητή Ομάδα Αντιμετώπσης Καταστροφών Εκπαίδευση στην Κινητή Ομάδα Αντιμετώπσης Καταστροφών

Άλλο ένα εκπαιδευτικό τετραήμερο στην 206 ΠΑΥ της Πολεμικής Αεροπορίας για τους Επίλεκτους Ελλάδος. Στην εκπαίδευση η οποία οργανώθηκε και φέτος από την Διεύθυνση εκπαίδευσης της ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος και τον Διευθύνων Μιχαλιά Γεώργιο έλαβαν μέρος εθελοντές από τις Επίλεκτες Ομάδες Χανίων, Λοκρών, Αθήνας, Αιγάλεω, Θεσσαλονίκης. .  Κατά της διάρκεια του εκπαιδευτικού τετραημέρου οι εθελοντές της ΕΠΟΜΕΑ παρακολούθησαν επίδειξη που είχε προγραμματιστεί για τους επαγγελματίες της ΚΟΜΑΚ σε νέα διασωστικά μηχανήματα από την ΠΡΟΝΟΙΑ- RESQTEC.

Οι εμπειρίες πολλές και η εκπαίδευση δύσκολη, αλλά  άλλη μία χρονιά οι εκπαιδευτές της Κινητής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών φρόντισαν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις στους εθελοντές στο μοναδικό ίσως στίβο ασφαλών ερειπίων με προσομοίωση κτηρίου μετά από καταστροφή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση της 206 ΠΑΥ, τον Διοικητή Γεώργιο Δρόσο Ταξίαρχο (Μ) καθώς και την Διοικητή των Κινητών Ομάδων και τις ΚΟΜΑΚ, Επισμηναγό Παπάζογλου Έλενα για την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια όπου εκπαιδευόμαστε κοντά τους .

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');