Έναρξη εγγραφών ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω

Έναρξη εγγραφών ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω

Έναρξη εγγραφών υποψήφιων

εθελοντών διασωστών 2020-2021

Οι υποψήφιοι Εθελοντές που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν μέσα από το βασικό σχολείο, που προσφέρει δωρεάν η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και να ενταχθούν στην Ομάδα των Επίλεκτων Αιγάλεω, μπορούν να κάνουν αιτήσεις ηλεκτρονικά στο: www.epilektoi.com/join.php μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου. Υπάρχει η πιθανότητα να γίνει επέκταση της περιόδου αιτήσεων ανάλογα με τους εγγεγραμμένους εθελοντές.

Το βασικό σχολείο έχει διάρκεια έξι (6) μηνών και τα μαθήματα θα γίνονται δύο (2) φορές την εβδομάδα με έναρξη τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η εκπαίδευση όπως κάθε χρόνο προσφέρεται από επαγγελματίες στην ειδικότητά τους και εστιάζουν τόσο στη θεωρητική κατάρτιση των διασωστών όσο και στην πρακτική εξάσκησή τους.

Τα γραφεία της ομάδας, για ενημέρωση και ολοκλήρωση των εγγραφών βρίσκονται στο πεζόδρομο της Μοσχονησίων 23 στο Αιγάλεω, και θα είναι ανοιχτά από τις 31/8/2020 καθημερινά εκτός από τα Σαββατοκύριακα και ώρες 18:00 έως 21:30. Θα δημοσιευθεί αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για τη χρονιά 2020-2021 εν ευθέτω χρόνο.
Τηλ. επικοινωνίας: +306988033171
e-mail: info@epilektoi.com

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');