Χορηγία της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

Χορηγία της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. Χορηγία της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. Χορηγία της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. Χορηγία της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. Χορηγία της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

Με μεγάλη χαρά ενημερωθήκαμε από την ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. για το ενδιαφέρον τους να προσφέρουν τη βοήθειά τους στην ομάδα μας μετά απο αίτησή μας. Επιδεικνύοντας την ευαισθησία τους σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. χορήγησε στην ομάδα μας τέσσερα κράνη, ενισχύοντας τον εξοπλισμό του διασωστικού μας σκάφους "Ποσειδών".

Με την βοήθεια της ΜΟΤΟΔΥΚΤΙΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στην πώληση προϊόντων της YAMAHA MOTOR CO. (δικύκλων αλλά και προϊόντων θαλάσσης, ανταλλακτικών, λιπαντικών και αξεσουάρ), μιας ευρείας γκάμας από συμπληρωματικά προϊόντα και εξοπλισμό αναβάτη αλλά και την παροχή υπηρεσιών επισκευής και εξυπηρέτησης , η ομάδα του υγρού στοιχείου θα είναι ακόμη πιο ασφαλής σε κάθε επιχείρηση ή υγειονομική κάλυψη. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την κυρία Ισιδώρα Εξηνταβελόνη του Τμήματος  Μάρκετινγκ για την ευγένια και την εξαιρετική συνεργασία.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');