1ο μάθημα 9ης σειράς Επίλεκτων Αιγάλεω

1ο μάθημα 9ης σειράς Επίλεκτων Αιγάλεω 1ο μάθημα 9ης σειράς Επίλεκτων Αιγάλεω 1ο μάθημα 9ης σειράς Επίλεκτων Αιγάλεω 1ο μάθημα 9ης σειράς Επίλεκτων Αιγάλεω

Πιστή στο πρόγραμμά της, η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω πραγματοποίησε τη πρώτη γνωριμία για τους εθελοντές της 9ης εκπαιδευτικής σειράς τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Προηγήθηκε αγιασμός που τελέσθηκε μόνο για τους εθελοντές της 9ης σειράς. Την τελετή τίμησαν ο Αντιδήμαρχος Μάνδρος Ηλίας, ο Μετεωρολόγος Αρνιακός Αναστάσιος και ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του ΠΥΣΕΘ Δαμιανόγλου Κυριάκος και Λασκούδης Αθανάσιος.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο γνωριμίας με τους νέους εθελοντές, λύθηκαν απορίες για την διεξαγωγή των μαθημάτων, έγινε εισαγωγή στην ιστορία του συλλόγου και την διοίκηση ενώ πραγματοποιήθηκε και γνωριμία με τους εθελοντές.

Λόγω της μεγάλης έκφρασης ενδιαφέροντος και τον υψηλό αριθμό εγγραφών, η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω αποφάσισε να λειτουργήσει με γνώμονα την ασφάλεια των νέων εθελοντών και με αίσθημα ευθύνης για την τήρηση των μέτρων κατά του COVID -19, προχώρησε στη δημιουργία επιπλέον τμημάτων εκπαίδευσης τα οποία θα πραγματοποιούνται τις ίδιες ημέρες (Δευτέρα και Τετάρτη) από τις 18:00 έως τις 20:00.

Ευχόμαστε στους νέους εθελοντές καλή αρχή και δύναμη στο ταξίδι μάθησης που ξεκινάει τώρα.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');