Διαδικτυακό μάθημα με τον Δρ. Παντελή Αλεξάνδρου - Τροχαία ατυχήματα και κακώσεις

Διαδικτυακό μάθημα με τον Δρ. Παντελή Αλεξάνδρου - Τροχαία ατυχήματα και κακώσεις Διαδικτυακό μάθημα με τον Δρ. Παντελή Αλεξάνδρου - Τροχαία ατυχήματα και κακώσεις Διαδικτυακό μάθημα με τον Δρ. Παντελή Αλεξάνδρου - Τροχαία ατυχήματα και κακώσεις Διαδικτυακό μάθημα με τον Δρ. Παντελή Αλεξάνδρου - Τροχαία ατυχήματα και κακώσεις

Συνεχίζεται η προσπάθεια της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. για την εκπαίδευση των εθελοντών της σε όλη την Ελλάδα. Μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας μεταδόθηκε για δεύτερη φορά το επόμενο θεωρητικό μάθημα που πραγματοποιήθηκε με τον Δρ. Παντελή Αλεξάνδρου με θέμα "Τροχαία Ατυχήματα και Κακώσεις".

Η μετάδοση, παρά τις μικρές δυσκολίες που προέκυψαν κατά τη διάρκειά της, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπήθηκε με σκοπό οι εθελοντές που δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την συνολική μετάδοση χωρίς διακοπές να έχουν τη δυνατότητα να ξαναπαρακολουθήσουν το μάθημα σε υψηλή ανάλυση.

Στο μάθημα συμμετείχαν εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. από τον Βόρειο, Κεντρικό και Νότιο Τομέα της, χάρη στην πρωτοβουλία του Γραφείου Εκπαίδευσης και τους Τομεάρχες.

Θα θέλαμε να ευχαρισήσουμε θερμά για άλλη μια φορά τους δρ. Αλεξάνδρου Παντελή και τον δρ. Μπογιώκα Ηλία, Ιατροδικαστές που επί 9 συναπτά έτη είναι στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις τους στους εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');