Χορηγία πέντε πυροσβεστήρων από την FORMULA Πυροσβεστήρες Α.Ε.

Χορηγία πέντε πυροσβεστήρων από την FORMULA Πυροσβεστήρες Α.Ε. Χορηγία πέντε πυροσβεστήρων από την FORMULA Πυροσβεστήρες Α.Ε. Χορηγία πέντε πυροσβεστήρων από την FORMULA Πυροσβεστήρες Α.Ε. Χορηγία πέντε πυροσβεστήρων από την FORMULA Πυροσβεστήρες Α.Ε. Χορηγία πέντε πυροσβεστήρων από την FORMULA Πυροσβεστήρες Α.Ε.

Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδιών Αποστολών ευχαριστεί θερμά την FORMULA Πυροσβεστήρες Α.Ε. για την ευγενική της χορηγία με πέντε πυροσβεστήρες ξηράς κόνεως των έξι κιλών. Ο εξοπλισμός αυτός θα φανεί χρήσιμος τόσο σε υγειονομικές καλύψεις μικρού μεγέθους, όσο και στον εξοπλισμό των επιχειρησιακών της οχημάτων. 

Οι εθελοντές της ΕΠΟΜΕΑ κάθε χρόνο εκπαιδεύονται στην ορθή χρήση πυροσβεστήρων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και σε σεμινάρια του Πολεμικού Ναυτικού με θέμα την πυροπροστασία.

Η FORMULA Πυροσβεστήρες Α.Ε. προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Πυροπροστασίας, καθώς δεκαετίες εξειδικευμένης εμπειρίας στον κλάδο και το εξειδικευμένο προσωπκό της έχουν βαθιά κατανόηση των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων. Από ιδιώτες μέχρι επαγγελματίες, η FORMULA Πυροσβεστήρες Α.Ε. εργάζεται σε συνεργασία με τους πελάτες μας, καθοδηγώντας και συμβουλεύοντάς τους κατάλληλα, ώστε να συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις. Διαθέτει πιστοποίηση για την παραγωγή της και την παροχή υπηρεσιών με Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα πεδία της Κατασκευής Πυροσβεστήρων, των Υδραυλικών Δοκιμών Δοχείων Πίεσης, της κατασκευής Μονίμων Συστημάτων Πυρόσβεσης, τη συντήρηση Πυροσβεστήρων και Πυροσβεστικού Εξοπλισμού.

Επισκεφθείτε σήμερα την FORMULA Πυροσβεστήρες Α.Ε. και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες της.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');