Η εταιρεία Χρωμοδομή – Αφοί Μπαλαμώτη στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η εταιρεία Χρωμοδομή – Αφοί Μπαλαμώτη στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η εταιρεία Χρωμοδομή – Αφοί Μπαλαμώτη στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η εταιρεία Χρωμοδομή – Αφοί Μπαλαμώτη στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η εταιρεία Χρωμοδομή – Αφοί Μπαλαμώτη στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η εταιρεία Χρωμοδομή – Αφοί Μπαλαμώτη στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 Από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας 14/12 η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. τίθεται σε επιφυλακή λόγω των ακραίων καιρικών φαινόμενων μετά από σχετική κατεπείγουσα ενημέρωση του ΕΣΚΕ (Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων) Πολιτικής Προστασίας.

Στο κάλεσμα αυτό, όμως, δεν είμαστε μόνοι. Πάντα βρίσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι, την κατάλληλη στιγμή για να μας δείξουν ότι η ανθρωπιά και η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι συνυφασμένη με την κουλτούρα μας. Έτσι και Η εταιρεία Χρωμοδομή – Αφοί Μπαλαμώτη, στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. προσέφεραν μια αντλία άντλησης υδάτων για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό προκύψει τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, καθώς όλοι οι εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος είναι πλέον πιο έτοιμοι από ποτέ να τα αντιμετωπίσουν.

Η εταιρεία Χρωμοδομή – Αφοί Μπαλαμώτη | Balamoti.gr έχει πρώτιστο στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Λειτουργεί στην Λεωφόρο Φυλής 120 στα Άνω Λιόσια από το 1994 και το δεύτερο κατάστημα λειτουργεί στην οδό Κ. Παλαμά 19 στο Καματερό.

Βασική μέριμνα, από την ίδρυση της εταιρίας μέχρι και σήμερα, παραμένει η προώθηση εγκεκριμένων προϊόντων, που έχουν κύρια στοιχεία την άριστη ποιότητα κατασκευής αλλά και την ασφάλεια της χρήσης τους. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://balamoti.gr/ για να βρείτε την ευρεία γκάμα προϊόντων της που απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες του είδους, ετοιμοπαράδοτα και σε προσιτές τιμές.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');