Παρουσίαση του Προγράμματος V.I.A.T.I.C.U.M. ERASMUS+

Παρουσίαση του Προγράμματος V.I.A.T.I.C.U.M. ERASMUS+ Παρουσίαση του Προγράμματος V.I.A.T.I.C.U.M. ERASMUS+ Παρουσίαση του Προγράμματος V.I.A.T.I.C.U.M. ERASMUS+ Παρουσίαση του Προγράμματος V.I.A.T.I.C.U.M. ERASMUS+ Παρουσίαση του Προγράμματος V.I.A.T.I.C.U.M. ERASMUS+

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του προγράμματος V.I.A.T.I.C.U.M. στο Multiplier event που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. στο Αιγάλεω.

Η παρουσίαση μεταδόθηκε και διαδικτυακά δίνοντας την ευκαιρία σε εθελοντές από όλη την Ελλάδα αλλά και συνεργάτες από το εξωτερικό να παρακολουθήσουν τις ομιλίες των Ρουμελιώτη Γεωργίου - Προέδρου της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος, Καϊάφα Δημητρίου - Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων, Επιπυραγός και Κορμά Ηλιάνας - Συμβούλου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Μέλος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο κος Ρουμελιώτης χαιρέτισε τους εθελοντές μαζί με το συμβούλιο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος και καλωσόρισε τον Διοικητή Καϊάφα Δημήτριο. Ο κύριος Καϊάφας ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την φιλοξενία και μίλησε για την συνεργασία της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και τη σημασία του εθελοντισμού σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Ακολούθησε παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS + Στρατηγικές Συμπράξεις στην εκπαίδευση Ενηλίκων από την κα Κορμά Ηλιάνα μέσα από το οποίο υποστηρίζεται το πρόγραμμα V.I.A.T.I.C.U.M. - Volunteers In Action To Improve Competences Union and Mood, μία πρωτοβουλία της EVOLSAR για την ολοκλήρωση του εγχειριδίου διάσωσης "Τεχνικές Διάσωσης για Άμεση Ανταπόκριση".

Η παρουσίαση του πρώτου και δεύτερου βιβλίου "Τεχνικές Διάσωσης για Άμεση Ανταπόκριση" πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος Ρουμελιώτη Γεώργιο, αναλύοντας κάθε κεφάλαιο και το διδακτικό περιεχόμενό τους. Η εκδήλωση έληξε με τον χαιρετισμό του Προέδρου της EVOLSAR Pipicelli Pasquale ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια για την επιτυχή εκδήλωση και ευχήθηκε οι ομάδες να καταφέρουν σύντομα να βρεθούν και πάλι από κοντά.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');