Ευγενική χορηγία της ΤΣΑΓΚΙΑΣ

Ευγενική χορηγία της ΤΣΑΓΚΙΑΣ Ευγενική χορηγία της ΤΣΑΓΚΙΑΣ Ευγενική χορηγία της ΤΣΑΓΚΙΑΣ Ευγενική χορηγία της ΤΣΑΓΚΙΑΣ Ευγενική χορηγία της ΤΣΑΓΚΙΑΣ

Η εταιρία ΤΣΑΓΚΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είναι μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρίες στο χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων και ανυψωτικών για ειδικές χρήσεις,πλαισιωμένη με άρτια καταρτισμένο προσωπικό πάνω στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, εκπαιδευμένο από τους οίκους του εξωτερικού που αντιπροσωπεύει.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι επέλεξε να στηρίξει το έργο μια εθελοντικής ομάδας με εξίσου ενεργό έργο και έμπρακτη προσφορά στον συνάνθρωπο.  Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρία ΤΣΑΓΚΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ για την χορηγία της σε έναν υδραυλικό γερανό ανύψωσης. Ο γερανός αυτός θα διευκολύνει τις επιχειρήσεις μας σε εσωτερικό και εξωτερικό, σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης αλλά και σε ασκήσεις εξομοίωσης εκτάκτων αναγκών, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα χρήσης που μπορεί να προσφέρει. 

Η εταιρία ΤΣΑΓΚΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ εισάγει μεταχειρισμένα, ανακατασκευασμένα και καινούργια μηχανήματα με γνώμονα την άριστη ποιότητα και αξιοπιστία συνοδεύοντας τα με την ανάλογη εγγύηση προσδίδοντας σιγουριά και ασφάλεια στην αγορά σας.

Η σταθερή ανοδική πορεία της επιχείρησης και η προτίμηση στα προϊόντα της από τους καταναλωτές μέχρι σήμερα, εδραιώνουν τη θέση που κατέχει στο χώρο.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');