Ευγενική δωρεά σε ένα φορτιστή και εκκινητή μπαταρίας από την Αιγιαλείδης – Λαϊνάς Α.Ε.

Ευγενική δωρεά σε ένα φορτιστή και εκκινητή μπαταρίας από την Αιγιαλείδης – Λαϊνάς Α.Ε. Ευγενική δωρεά σε ένα φορτιστή και εκκινητή μπαταρίας από την Αιγιαλείδης – Λαϊνάς Α.Ε. Ευγενική δωρεά σε ένα φορτιστή και εκκινητή μπαταρίας από την Αιγιαλείδης – Λαϊνάς Α.Ε. Ευγενική δωρεά σε ένα φορτιστή και εκκινητή μπαταρίας από την Αιγιαλείδης – Λαϊνάς Α.Ε.

Η Αιγιαλείδης – Λαϊνάς Α.Ε. ιδρύθηκε το 1989 και αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων εισαγωγέων και διανομέων ανταλλακτικών οχημάτων στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία έχει 30 χρόνια εμπειρίας και παρουσίας σε όλη την Ελλάδα, με εξειδίκευση στο επαγγελματικό όχημα (φορτηγό, λεωφορείο, ελαφρύ φορτηγό) αλλά και στην σειρά των επιβατικών της Mercedes-Benz και Smart.

Είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας μιας μεγάλης γκάμας ανταλλακτικών από premium κατασκευαστές όπως ZF, Schaeffler, Bosch, Continental, FTE, Mahle, Behr, Febi, Dinex. Στόχος της είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και συντήρηση των οχημάτων. Έχοντας ως προσανατολισμό τη συνεχή ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών της, η Αιγιαλείδης – Λαϊνάς Α.Ε. επεκτείνει την δραστηριότητα της στον τομέα των λιπαντικών, συνεργαζόμενοι με τα παγκοσμίου φήμης Mobil και Mobil Delvac.

Παράλληλα, από το 2016 είναι επίσημο μέλος του παγκοσμίου δικτύου aftermarket εταιρειών της TEMOT International. Η TEMOT αποτελεί έναν πραγματικά διεθνή οργανισμό, έχοντας 82 μετόχους από 87 διαφορετικές χώρες.

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος τιμήθηκε με τη δωρεά της Αιγιαλείδης – Λαϊνάς Α.Ε. σε ένα φορτιστή και εκκινητή μπαταρίας, ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των διασωστών καθώς κάθε διασωστική επιχείρηση διεξάγεται σε απαιτητικές και απρόβλεπτες συνθήκες.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');