Χορηγία της Drop by Drop στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Χορηγία της Drop by Drop στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χορηγία της Drop by Drop στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η Drop by Drop μας δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας και της εγκατάστασης αρδευτικών και υδρευτικών συστημάτων στην Κατερίνη και στον ευρύτερο νομό Πιερίας από το 2000. Με την πολύχρονη εμπειρία της, την αγάπη για τη δουλειά και την εμπιστοσύνη των πελατών της, έχει δημιουργήσει υψηλές αξίες που θέτουν κύριο στόχο την προσφορά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που εξυπηρετούν με ακρίβεια τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου, πετυχαίνοντας απόλυτη οικονομική και αποδοτική διαδικασία στην αγροτική παραγωγή.

Η Drop by Drop πλέον είναι πιστοποιημένη ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών της με πιστοποιήσεις: ISO ΕΛΟΤ EN 9001:2008, ISO ΕΛΟΤ 1801:2008/OHSAS, ISO ΕΛΟΤ ΕΝ 14001:2004 και νέες πιστοποιήσεις ISO ΕΛΟΤ EN 9001:2015 και ISO/IEC 27001:2013 έχει συνάψει συνεργασίες με δήμους και διάφορους οργανισμούς, με ανάπτυξη της επαγγελματικής δραστηριότητας σε εφαρμογές υπονόμων και αποχετεύσεων.

Σε μία ένδειξη της εμπιστοσύνης στο έργο του εθελοντισμού η Drop by Drop πραγματοποίησε δωρεά σε γερμανοπολύγωνα, εργαλεία που φάνηκαν αμέσως χρήσιμα καθώς οι εθελοντές του τμήματος αντιμετώπισης καταστροφών τα αξιοποίησαν κατά την διάρκεια συντήρησης των μηχανημάτων άντλησης καθώς οι ομάδες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. τέθηκαν σε ετοιμότητα για τα φαινόμενα κακοκαιρίας που προβλέπονται να πραγματοποιηθούν εντός των επομένων ημερών.

 

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');