Η Powerpharm υποστηρίζει το έργο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με την χορηγία υγειονομικού και παραϊατρικού υλικού

Η Powerpharm υποστηρίζει το έργο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με την χορηγία υγειονομικού και παραϊατρικού υλικού

H Powerpharm είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και δραστήριες εταιρίες ηλεκτρονικής πώλησης παραφαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα.
 
Με παρουσία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Powerpharm επιθυμεί να αλλάξει το τοπίο στην αγορά προϊόντων υγείας και ομορφιάς, προσφέροντας ασυναγώνιστες τιμές συνδυασμένες με υψηλή ποιότητα, καθώς επίσης και υψηλού επιπέδου υποστήριξη και ευκολία στις συναλλαγές με το καταναλωτικό κοινό. Μέσα από την ιστοσελίδα της https://powerpharm.gr/, μπορούν οι καταναλωτές εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα να παραγγείλουν τα προϊόντα που θα επιλέξουν με τη σιγουριά ότι η Powerpharm θα εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή αγοραστική εμπειρία.

Με τον ίδιο ζήλο και αγάπη που επιδεικνύει για την εξυπηρέτηση των πελατών της, η Powerpharm υποστηρίζει και το έργο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. πραγματοποιώντας μία αξιόλογη χορηγία υγειονομικού και παραϊατρικού υλικού, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί τόσο σε υγειονομικές καλύψεις πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, όσο και σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');