Η Freebytes στο πλευρό του εθελοντισμού.

Η Freebytes στο πλευρό του εθελοντισμού. Η Freebytes στο πλευρό του εθελοντισμού. Η Freebytes στο πλευρό του εθελοντισμού. Η Freebytes στο πλευρό του εθελοντισμού. Η Freebytes στο πλευρό του εθελοντισμού.

Η εταιρία FreeBytes είναι μία προσωπική εταιρία που ιδρύθηκε το 1993 από τον Γιάννη Κονταρίνη, πτυχιούχο ηλεκτρονικό μηχανικό του ΤΕΙ Πειραιά. Η σκληρή δουλειά και ο ζήλος του, ανέδειξαν την Freebytes μία εκ των κορυφαίων εταιριών στο χώρο της ασύρματης και ενσύρματης επικοινωνίας. Αναγνωρίζοντας τον ίδιο ζήλο που διακατέχει τους εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. σε θέματα προστασίας των πολιτών και του κοινωνικού συνόλου, χορηγήθηκαν τρεις ασύρματοι TYT TH-UV8000D. Ο εξοπλισμός αυτός θα συνδράμει καθοριστικά στην επικοινωνία των εθελοντών σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης τόσο μεταξύ των ομάδων που θα επιχειρούν στο πεδίο όσο και με το συντονιστικό κέντρο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. το οποίο επανδρώνεται επάξια από τους εθελοντές του Τμήματος Τηλεπικοινωνιών.

Αντικείμενο εργασιών της FreeBytes είναι το εμπόριο η συντήρηση και η κατασκευή συσκευών υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς και συσκευών ασύρματων τηλεπικοινωνιών και GPS. Μέσα στα πλαίσια εργασιών του FreeBytes περιλαμβάνονται η εξυπηρέτηση πελατών λιανικής και χονδρικής πώλησης, άσχετα με το πόσο μικρές ή μεγάλες είναι οι ανάγκες τους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία, καθώς και εταιρικοί πελάτες με μεσαίες και μεγάλες ανάγκες μηχανογράφησης ή τηλεπικοινωνιακής υποστήριξης.

Η εκπαίδευση, εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία των συνεργατών της FreeBytes εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των παρεχομένων στους πελάτες της προϊόντων και υπηρεσιών. Χαρακτηριστική είναι η πιστοποίησή της σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2000 από την European Quality Assurance Ltd. 

Επισκεφθείτε και εσείς το κατάστημα της FreeBytes στην οδό Βορείου Ηπείρου 78 και βρείτε το πλάνο που σας εξυπηρετεί μέσα από τις υπηρεσίες συντήρησης και κατασκευής δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών για την εταιρία ή το σπίτι σας, με παράλληλη παροχή υπηρεσιών συμβολαίου συντήρησης για τους υπολογιστές σας. Στο κατάστημα όπου στεγάζονται τα γραφεία, το κατάστημα λιανικής πώλησης και το εργαστήριο επισκευής και κατασκευής Η/Υ, θα βρείτε και πλούσια ποικιλία συσκευών υψηλής τεχνολογίας και ασύρματων επικοινωνιών. 

Η FreeBytes έχει σκοπό να συνεχίσει την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής πoιότητας στους πελάτες του, διευρύνοντας τον αριθμό των προϊόντων και υπηρεσιών της, αλλά και μέσα από την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');